خواص تخم بلدرچین
بلدرچین پرنده ای اسرار آمیز
روش عملی مطالعه ساختمان قارچها
پیام مدیر وبلاگ
شناساگرهای شیمیایی و طرز تهیه آنها
آزمایش هالفن برای تشخیص روغن پنبه دانه
شناساگرهای شیمیایی و طرز تهیه آنها
روش رنگ آمیزی کپکها
مخمرها
روش کشت قارچها روی لام (اسلاید کشت)
تقسیم بندی قارچها
قارچها
روش رنگ آمیزی اسپور (هاگ ) باکتری
روش رنگ آمیزی با لاکتوفنل کاتن بلو
روش رنگ آمیزی کپسول
روش رنگ آمیزی اسید فاست – روش زیل نیلسون
روش رنگ آمیزی گرم
رنگها و رنگ آمیزی در میکروبیولوژی
تعریف کلی علم میکروبیولوژی
تعیین اسیدیته آزاد روغنها
آزمایش وجود روغن سویا
گوشت و فراورده های آن
روش اندازه گیری (Total volatile nitrogen (TVN
آزمایشهای سریع شیمیایی آب
تعیین سختی آب بوسیله معرف ورسن
روش تعیین اوره در خوراک دام بروش کالریمتریک
چه نوع باکتریهایی می توانند گوشت چرخ کرده را آلوده سازند؟
کشت باکتری و روشهای متداول آن
آشنایی با آزمایشگاه میکروبیولوژی و تجهیزات مربوط به آن:
قوانین ایمنی کار در آزمایشگاه میکروبیولوزی :
شناسایی وسایل و تجهیزات آزمایشگاه تغذیه دام
اصول کار با ترازوی آزمایشگاهی
اقدامات ایمنی هنگام كار در آزمایشگاه شیمی
شناسایی وسایل و تجهیزات آزمایشگاه میکروبیولوژی
طرز تهیه محلول خاکستر
روش تعیین خاکستر نا محلول در اسید
اندازه گیری خاکستر خام (مواد معدنی)
اندازه گیری رطوبت ماده غذایی
روش تعیین ADIN
روش تعیین مقدار لیگنین ADL
روش تعیین (ADF)
روش تعیین (NDF)
کلیاتی در خصوص اجزای فیبر خام
اندازه گیری کلسیم بروی حجمی
اندازه گیری فیبر خام
اندازه گیری چربی خام بروش سوکسله
اندازه گیری پروتئین خام بروش کجلدال
مختصری در مورد خوراک دام
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات